De Vacumat-aanbrengmethode is bijzonder geschikt voor het snel en nauwkeurig aanbrengen van 100% UV-lakmaterialen en in water oplosbare lazuursystemen. Deze innovatieve technologie is de ideale oplossing voor het gelijkmatig en/of gedeeltelijk aanbrengen van lak.

U moet uw keuze voor een coatingproduct en het bijbehorende aanbrengproces zorgvuldig afwegen. Met de Vacumat-technologie verhoogt u de efficiëntie van het lakproces, optimaliseert u de serieproductie en bespaart u tijd en geld.

Vacuümcoaten wordt onder andere toegepast in de meubel-, deur- en houtbouwindustrie, het vloerdomein of bij het lakken van vensters:

Branche Toepassingsgebied Coatingsysteem
Houtbouw-, lijstwerkindustrie, Timmerwerk en schaafwerk, enz.

Ideaal voor het industrieel coaten van:
Beschichtung von: 

Lijstwerk, houten bekleding, gevels (geschaafde elementen, geprofileerde platen), bekistingspanelen, vlonders, enz.

Ook geschikt voor:
Vensters, trappen, hekken

Watergedragen lakken
100% UV-lakmaterialen
Watergedragen UV-lakken
Wateroplosbare lazuursystemen

 

Voordelen van ADLER-coatings met de Vacumat®

  • Snel en efficiënt lakken, afhankelijk van het werkstuk, kunnen toevoersnelheden tot 50 m/min en meer worden bereikt
  • Ideaal voor allround coaten, gedeeltelijk lakken of randcoaten
  • Constante productiekwaliteit
  • Verlies- en oversprayvrije coating van profielelementen in slechts één werkgang
  • Geschikt voor watergedragen lak, 100% UV-systemen, watergedragen UV-lak
  • Laagdiktes van 20 tot 200 g/m² afhankelijk van het laksysteem
  • Randcoating mogelijkmet speciale opzetstukken

Vacumat®

Deze aanbrengtechniek is ideaal voor het volledig coaten, gedeeltelijk lakken of het randcoaten van lijstwerk, profielen of plaatmateriaal.

ADLER test de ideale processen voor u

DBij ADLER vervaardigen we niet alleen verven en lakken, we ontwikkelen ze volledig zelf en testen ze met de juiste apparaten op onze afdeling aanbrengtechniek. Daarom beschikken wij over betrouwbare gegevens voor alle noodzakelijke berekeningen zoals dichtheid, volume, vastestofgehalte, aanbrengrendement en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten optimaal te ondersteunen bij het plannen en instellen van hun eigen coatingsystemen. Daarom hebben we speciaal voor onze afdeling ADLER-aanbrengtechniek een Vacumat ontwikkeld. Onze Schiele VACUMAT® heeft twee volledig gescheiden materiaalcycli voor watergedragen en 100% UV-systemen. Zo kunnen we waterverdunbare en UV-systemen testen voor onze klanten en onze ervaring delen.

Nu vrijblijvend een adviesgesprek plannen! Onze specialisten nemen direct contact met u op. Samen met onze industriële partners stemmen we het volledige aanbrengproces inclusief systeemconfiguratie af op uw wensen.

Industriepartner Anlagen

© by adler-lacke.com