Deze filosofie maakte ADLER tot deskundig marktleider voor houtbescherming en houtlakken. Want wie zijn werk met liefde doet, doet het ook goed. Daarom leggen we onszelf de hoogste normen op wat betreft onderzoek en productie, deskundig advies en een perfecte service.

Ook onze trouwe klanten plukken hier de vruchten van en geen enkel ander bedrijf wordt vaker aanbevolen door leveranciers, partners of klanten dan ADLER. Dat maakt ons bijzonder trots!

Innovatie en onderzoek spelen voor ons een centrale rol: 10% van onze omzet wordt jaarlijks geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde producten en innovatieve technologieën. Meer dan twee derde van de ongeveer 10.000 artikelen wordt geproduceerd op waterbasis. Zo vermijden we het gebruik van oplosmiddelen en leveren we een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu en het klimaat.

Door onze aderen stroomt verf!

We produceren verven, lakken en houtbeschermingsproducten voor schrijnwerkers, houtbouwers en fabrikanten van meubels, ramen, deuren en parketvloeren. Deze productie vindt uitsluitend plaats op het hoofdkantoor van ons bedrijf in Schwaz in Tirol (Oostenrijk). Daarnaast kunnen ook schilders en doe-het-zelvers bij ons terecht voor een volledig assortiment verven en lakken. Via onze distributeurs en handelspartners, evenals de verfspeciaalzaken ADLER Farbenmeister, leveren we aan klanten in heel Europa en daarbuiten.

© by adler-lacke.com