Waar de naam ADLER op staat, is met hart en ziel gemaakt.

ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Daarom gelden voor ons alleen de normen die we onszelf opleggen. Innovatie, kwaliteitsbewustzijn, service en duurzaamheid zijn de bouwstenen van ons succes. Dag na dag bieden we onze klanten het perfecte advies, superieure service en betrouwbare productkwaliteit.

Met vestigingen en handelspartners in heel Europa is ADLER sterk vertegenwoordigd op de Europese markt. We produceren, onderzoeken en ontwikkelen echter alleen op ons hoofdkantoor in Schwaz in Tirol – en dit sinds 1934. Hier, in het hart van Europa, staan we dicht bij onze klanten en kunnen we een snelle en efficiënte service garanderen.

ADLER is ook vandaag nog een familiebedrijf, toegewijd aan de oprichter Johann Berghofer. Sinds 1999 wordt het bedrijf geleid door de derde generatie, meer bepaald door Andrea Berghofer, dochter van jarenlang vennoot en bedrijfsleider ing. Günther Berghofer.

Andrea Berghofer - Bedrijfsleider van ADLER sinds 2001

Andrea Berghofer heeft het over ADLER

"Omdat ik kan denken, draait alles om ADLER - en dat is een goede zaak. Medewerkers, klanten, leveranciers - wij zijn één grote familie".


Andrea Berghofer is de kleindochter van oprichter Johann Berghofer. Zij is sinds 1999 algemeen directeur van ADLER.

© by adler-lacke.com