ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Daarom gelden voor ons alleen de normen die we onszelf opleggen. Innovatie, kwaliteitsbewustzijn, service en duurzaamheid zijn de bouwstenen van ons succes. Dag na dag bieden we onze klanten het perfecte advies, superieure service en betrouwbare productkwaliteit.

Totaal aantal werknemers:

720

Medewerkers in ontwikkeling en applicatietechniek:

120

Leerlingen:

14

Geconsolideerde groepsomzet:

160 miljoen euro 

Exportaandeel:

70%

Jaarlijkse productie:

21.000 ton

Aandeel producten op waterbasis:

65%

Exportlanden:

Duitsland, Italië, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Nederland, Roemenië, Frankrijk, Oekraïne, Slovenië, Griekenland, Kroatië, Hongarije, Israël, enz.

Met het uitbreidings- en moderniseringsproject "Factory of the Future" investeert ADLER in zijn oprichtingslocatie in Schwaz, die in de toekomst de enige productielocatie van ADLER zal blijven. In de eerste bouwfase zal een modern logistiek systeem voor grondstoffen worden gebouwd met een centraal, volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn en daaraan gekoppelde pre-commissioning.

Er wordt ook geïnvesteerd in de gedecentraliseerde locaties van ADLER: De verkoopmaatschappij ADLER Česko betrekt begin 2023 een nieuwe vestiging in Brno en in Wenen wordt een ruim servicecentrum gebouwd. Ook de servicecentra in Duitsland zullen worden uitgebreid om een snelle en klantgerichte service te garanderen.

Onderzoek en ontwikkeling zullen gericht blijven op duurzame en efficiënte coatingsystemen en functionele slimme coatings.

Het hoofddoel van ADLER is en blijft om de nummer 1 te worden voor oppervlakteafwerking in Europa. De basis voor dit succes is een team van competente en gemotiveerde medewerkers. Talrijke initiatieven op het gebied van gezondheid en veiligheid, alsook opleiding en nieuwe werktijdmodellen zijn bedoeld om van ADLER de "beste werkplek" voor zijn werknemers te maken.

© by adler-lacke.com