ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Daarom gelden voor ons alleen de normen die we onszelf opleggen. Innovatie, kwaliteitsbewustzijn, service en duurzaamheid zijn de bouwstenen van ons succes. Dag na dag bieden we onze klanten het perfecte advies, superieure service en betrouwbare productkwaliteit.

Totaal aantal werknemers:

730

Medewerkers in ontwikkeling en applicatietechniek:

120

Leerlingen:

17

Geconsolideerde groepsomzet:

165 miljoen euro 

Exportaandeel:

71%

Jaarlijkse productie:

21.000 ton

Aandeel producten op waterbasis:

65%

Exportlanden:

Duitsland, Italië, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Nederland, Scandinavië, Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië, Oekraïne, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, Israël en nog veel meer.

De bouw van de 'Fabriek van de Toekomst' schrijdt voort bij ADLER in Schwaz, de hoofdzetel en enige productievestiging van de onderneming. In de eerste bouwfase zal een modern logistiek centrum voor grondstoffen worden gebouwd met een volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn en een pre-picking hal, die in 2025 in gebruik zal worden genomen.

Na de opening van nieuwe servicecentra in Troubsko bij Brno (CZ) en Giessen (D) worden er ook nieuwe logistieke centra opgezet in Wenen (A) en Herford (D). ADLER blijft dus investeren in klantenservice en snelle, competente dienstverlening dicht bij de klant.

Het belangrijkste doel van ADLER is en blijft om de nummer 1 van Europa te worden als het gaat om hoogwaardige coatings. De basis voor dit succes is een team van competente en gemotiveerde medewerkers. Talrijke initiatieven op het gebied van gezondheid, veiligheid en opleiding dragen ertoe bij dat ADLER de 'best place to work' is.

© by adler-lacke.com