ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Daarom gelden voor ons alleen de normen die we onszelf opleggen. Innovatie, kwaliteitsbewustzijn, service en duurzaamheid zijn de bouwstenen van ons succes. Dag na dag bieden we onze klanten het perfecte advies, superieure service en betrouwbare productkwaliteit.

Totaal aantal werknemers:

630

Medewerkers in ontwikkeling en applicatietechniek:

110

Leerlingen:

9

Geconsolideerde groepsomzet:

ongeveer 135 miljoen euro 

Exportaandeel:

64%

Jaarlijkse productie:

21.000 ton

Aandeel producten op waterbasis:

65%

Exportlanden:

Duitsland, Italië, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Frankrijk, Rusland, Oekraïne, Griekenland, Slovenië, Kroatië, Hongarije, Nederland, enz.

De inhuldiging van de modernste verffabriek op waterbasis van Europa en ons nieuwe logistieke centrum in 2019 was een mijlpaal in de bedrijfsgeschiedenis van ADLER. In de volgende stap zullen we in de komende jaren onze bestaande productiefaciliteiten voor producten op water- en solventbasis moderniseren en een nieuwe grondstoffenlogistiek opzetten. Dit zal ons in staat stellen om te investeren in een nog grotere efficiëntie en kwaliteit van het productieproces.

Innovatie en duurzaamheid, topkwaliteit en optimale service zijn de sleutel tot het succes van ADLER. In ons onderzoek en onze ontwikkeling houden we ons intensief bezig met nieuwe technologieën zoals excimer en digitaal printen, maar ook met hoogwaardige en milieuvriendelijke coatingsystemen, waarmee we onze klanten ondersteunen bij hun werk aan het perfecte oppervlak. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

© by adler-lacke.com