ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Daarom gelden voor ons alleen de normen die we onszelf opleggen. Innovatie, kwaliteitsbewustzijn, service en duurzaamheid zijn de bouwstenen van ons succes. Dag na dag bieden we onze klanten het perfecte advies, superieure service en betrouwbare productkwaliteit.

Totaal aantal werknemers:

620

Medewerkers in ontwikkeling en applicatietechniek:

110

Leerlingen:

10

Geconsolideerde groepsomzet:

ongeveer 115 miljoen euro 

Exportaandeel:

61%

Jaarlijkse productie:

17.800 ton

Aandeel producten op waterbasis:

65%

Exportlanden:

Duitsland, Italië, Zwitserland, Polen, Tsjechië, China, Slowakije, Roemenië, Frankrijk, Rusland, Oekraïne, Griekenland, Slovenië, Kroatië, Hongarije, Nederland, enz.

De infrastructuur en deskundige service van ADLER is aanwezig daar waar de klant ons nodig heeft. Productie en onderzoek vinden echter alleen plaats in Schwaz, Oostenrijk. De bouw van de modernste fabriek voor watergedragen lak in Europa in 2017 en de opening van ons innovatief logistiek centrum met volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn in 2018 waren mijlpalen in de geschiedenis van het bedrijf. Voor de volgende stap van onze uitbreiding zetten we in Schwaz een nieuw logistiek centrum voor grondstoffen op. Zo bereiden we ons voor op de uitdagingen van de toekomst en investeren we in nog meer efficiëntie en kwaliteit voor het productieproces. We zijn voortdurend bezig met de uitbreiding van onze activiteiten in de belangrijke exportmarkten. Zo openden we onlangs het verkoopkantoor ADLER Benelux in Nederland. Daarnaast richten we ons op de samenwerking met internationale klanten in de raam- en meubelindustrie – meer en meer slaat ADLER zijn vleugels uit over de hele wereld.

© by adler-lacke.com