ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Daarom gelden voor ons alleen de normen die we onszelf opleggen. Innovatie, kwaliteitsbewustzijn, service en duurzaamheid zijn de bouwstenen van ons succes. Dag na dag bieden we onze klanten het perfecte advies, superieure service en betrouwbare productkwaliteit.

Totaal aantal werknemers:

670

Medewerkers in ontwikkeling en applicatietechniek:

110

Leerlingen:

9

Geconsolideerde groepsomzet:

ongeveer 151 miljoen euro 

Exportaandeel:

68%

Jaarlijkse productie:

22.000 ton

Aandeel producten op waterbasis:

65%

Exportlanden:

Duitsland, Italië, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Frankrijk, Rusland, Oekraïne, Griekenland, Slovenië, Kroatië, Hongarije, Nederland, enz.

ADLER heeft zich als langetermijndoel gesteld om de nummer 1 in oppervlakteafwerking van Europa te worden. De sleutels tot succes zijn innovatie en duurzaamheid, de beste productkwaliteit en een competente, persoonlijke klantenservice. De focus van onderzoek en ontwikkeling ligt op de ontwikkeling van duurzame en milieuvriendelijke verven en coatings voor het green-assortiment van ADLER. Daarnaast zijn er nieuwe producten voor innovatieve coatingprocessen zoals Excimer of digitaal printen en nieuwe technologieën voor brandwerende coatings gepland.

De eerste bouwmaatregelen voor het grote uitbreidings- en moderniseringsproject 'Fabrik der Zukunft' ('Fabriek van de toekomst') worden aangevat in de ADLER-fabriek in Schwaz. In een eerste bouwfase zal een nieuw, volautomatisch logistiek systeem voor grondstoffen worden geïmplementeerd, verdere bouwmaatregelen op middellange termijn omvatten onder andere een uitbreiding van de productiecapaciteit.

De basis voor het succes van ADLER blijven de competente en gemotiveerde medewerkers van de ADLER-fabriek in Schwaz, en in alle servicecentra en verkoopbedrijven. Het ADLER-team zal in 2022 verder blijven groeien en nieuwe initiatieven organiseren, bijvoorbeeld op het gebied van bijscholing en gezondheid op het werk.

© by adler-lacke.com