Aquawood Diamond GARANTIE

ADLER is al 40 jaar pionier op het gebied van watergedragen raambekledingen. Met het Aquawood Diamond-bekledingssysteem biedt ADLER voor het eerst een 2-componenten watergedragen verfsysteem voor ramen dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Extreme hardheid in combinatie met uitstekende permanente elasticiteit, maximale weerstand, uitstekende duurzaamheid en perfecte waterbescherming staan garant voor een premiumbescherming voor premiumramen:

EXTREEM

De dekkende lazuurverf Aquawood Diamond biedt een enorme hardheid en een uitstekende krasbestendigheid, vergelijkbaar met die van autolakken. Door een 47% hogere weerstand in vergelijking met conventionele raamlakken wordt mechanische schade aan de ramen, bijv. door hagel, geminimaliseerd en is er duidelijk minder transport- en montageschade.

RESISTENT

Aquawood Diamond biedt een uitstekende crème- en vetbestendigheid (CFB). Vooral bij hef- en schuifelementen, die door hun gewicht vaak niet alleen aan de raamgreep, maar ook direct aan het houtoppervlak worden aangeraakt en bewogen, kunnen slijtage en beschadiging door de hoge chemische bestendigheid worden geminimaliseerd.

TAAI-ELASTISCH

Het ADLER Aquawood Diamond System overtuigt naast zijn verbeterde hardheid met zijn extreem hoge viscositeitselasticiteit en is daarom bijzonder resistent en weerbestendig.

NATTE HECHTING

Dankzij de twee keer snellere hechting als bij vergelijkbare raambekledingssystemen zijn ramen met ADLER Aquawood Diamond ook op vochtige bouwterreinen in de winter optimaal beschermd en wordt bouwschade vermeden.

KLEURENDIVERSITEIT

Lazuur- en deklakken kunnen eenvoudig in alle RAL- en NCS-kleuren worden gekleurd met het ADLER | MIX-kleurmengsysteem. Nagenoeg alle kleuren kunnen worden gerealiseerd.

ONBEZORGD

Het ADLER Aquawood Diamond System is vrij van zware metalen, formaldehyde en weekmakers en gecertificeerd volgens EN 71/3 "Veiligheid van speelgoed". Zo is het gebruik in de woonkamer zonder aarzeling mogelijk.

PPORIËNTEKENING

Dankzij de zorgvuldige formulering van de lakken in combinatie met uitgebreide praktijktests tijdens de productontwikkeling kunnen door de systeemopbouw oppervlakken met een uitstekende optiek worden bereikt.

 

OPBOUW PRODUCTEN
Lazuuropbouw: 
voor fijn- en grofporig hardhout en zachthout
 • Impregnatie: Aquawood Primo (verschillende kleuren)
 • Primer: Aquawood Diamond Sealer L (kleurloos)
 • opcoat: Aquawood Diamond Top L (verschillende lazuurkleuren)

Lakopbouw:
voor fijn- en grofporig hardhout en zachthout

 • Impregnatie: Aquawood Primo (wit)
 •  Primer: Aquawood Diamond Sealer D
 • Topcoat: Aquawood Diamond Top D (verschillende lazuurkleuren)

  Garantiebelofte

Wanneer de producten correct en professioneel worden verwerkt in overeenstemming met onze technische fiches en onze werkrichtlijnen, garanderen wij dat

 • er binnen de garantieperiode geen onderhoudslaag nodig is,
 • er geen vergrijzing plaatsvindt,
 • de bekleding niet afschilfert.
   

  Garantieperiode

 • 13 jaar voor gelazuurde en dekkende opbouwen

guarantee.form.headline

guarantee.form.data

© by adler-lacke.com