Aduro Softmatt van ADLER: fluweelzacht en toch geen softie!

Ze moeten soepel, zacht en flexibel zijn – maar ook sterk, duurzaam en resistent. De lakken van vandaag hebben het niet gemakkelijk. Gelukkig hebben ze met ADLER een trouwe partner aan hun zijde die hen in staat stelt zich te ontwikkelen tot moderne allrounders. Hard of zacht? Dankzij Aduro Softmatt is dit niet langer een vraag!
18 jul. 2019

Sterk

Ware kracht komt van binnenuit: dit geldt in het bijzonder voor Aduro Softmatt. De ongeziene duurzaamheid van de nieuwe solventgedragen lak wordt verklaard door het gebruik van buitengewone grondstoffen. 'Met deze innovatieve ingrediënten en een heel bijzonder recept hebben we een bijzonder goede chemische en mechanische weerstand bereikt', aldus Franz Thummer, hoofd van ADLER-meubellakontwikkeling. Met de baanbrekende formule wordt nu zelfs de diepmatte twee-componenten-polyurethaanlak ontworpen voor oppervlakken die aan zware slijtage onderhevig zijn, zoals tafelbladen of opslagoppervlakken in keukens, badkamers of kantoren.

Zacht

Ondanks zijn harde karakter is de vernis fluweelzacht: het oppervlak voelt zacht aan en lijkt wel elastisch bij aanraking. En het blijft heerlijk mat. Dit maakt Aduro Softmatt de perfecte oplossing voor gelijkmatig diepmatte en daardoor bijzonder natuurlijk ogende oppervlakken, die momenteel bijzonder populair zijn.

Mooi

Aduro Softmatt is bovendien uitgerust met een combinatie van speciale UV-filters om ervoor te zorgen dat zijn schoonheid ook op lange termijn behouden blijft. De toplaag beschermt het hout en de gebruikte beitsen tegen vroegtijdige vergeling en verbleking door blootstelling aan licht. Aduro Softmatt wordt overigens in een speciale mengverhouding verwerkt: 1 deel ADLER PUR-Härter voor 3 delen lak. Hard en toch zacht – zo moeten lakken vandaag de dag zijn!

© by adler-lacke.com