De oplossing op waterbasis:
Bluefin Pigmores 4in1 van ADLER

Snel, efficiënt, robuust, en nu ook duurzaam! De Oostenrijkse producent van verf en lakken ADLER presenteert voor het eerst een 4in1 pigmentlak op waterbasis voor MDF-platen: Bluefin Pigmores 4in1 is isolatie, plamuur, kleur en dekkende lak in één en is de juiste oplossing voor meubelfabrikanten die alles willen: efficiënt in de verwerking, een rijk kleurenpalet, milieuvriendelijke producten en constant goede resultaten.
1 apr. 2019

PIONIERS OP HET GEBIED VAN VERF EN LAKKEN OP WATERBASIS: LIEVELING VAN DE KLANT

"Ons product MDF-4in1 met oplosmiddel is al jaren een favoriet bij onze klanten. Als pioniers op het gebied van verf en lakken op waterbasis waren wij bij ADLER bijzonder gebrand op het ontwikkelen van een even uitstekende allround-lak op waterbasis", zegt Franz Thummer, hoofd van de ontwikkelingsafdeling van het ADLER-laboratorium voor meubellakken. Bluefin Pigmores 4in1 kan direct op hoogwaardige MDF-platen worden aangebracht door middel van het lak-op-lak-proces. Zeer goede eigenschappen ten aanzien van schuren en vullen zorgen voor efficiënte processen. "Met twee tot drie lagen kunt u dikke, kleurintensieve oppervlakken realiseren die bij de "ringtest" goede resultaten halen", legt Thummer uit.

VAN WOON- TOT BADKAMER, VAN BONT TOT STRUCTUUR

Met de Bluefin Pigmores 4in1 biedt ADLER een ongeëvenaarde allrounder, niet alleen op het gebied van verwerking. De verf en lakken op waterbasis zijn wat de toepassingen betreft van alle markten thuis: "Bluefin Pigmores 4in1 kan in de hele meubelindustrie en de interieurvormgeving worden gebruikt, inclusief keuken en badkamers", belooft Thummer. "Dankzij de uitstekende chemische en mechanische samenstelling is het niet nodig om de verf van een lak te voorzien . Als al dit en de bijna onbegrensde selectie aan kleuren niet voldoende zijn voor u, dan kunt u ook voor de momenteel populaire grove structuur kiezen door ADLER Aquafix S textuurpasta toe te voegen - want de nieuwe Bluefin Pigmores 4in1 is ook een echte alleskunner als het gaat om de vormgeving van het oppervlak!

ADLER – Door onze aderen stroomt verf

Met 630 medewerkers is ADLER de toonaangevende fabrikant van lakken, verven en houtverduurzamingsmiddelen in Oostenrijk. Het familiebedrijf werd in 1934 opgericht door Johann Berghofer en is vandaag in handen van de derde generatie onder leiding van Andrea Berghofer. Elk jaar verlaat 21.000 ton lak de fabriek in Schwaz naar klanten in meer dan 30 landen over de hele wereld. ADLER heeft verkoopkantoren in Duitsland, Italië, Polen, Nederland, Zwitserland, Tsjechië en Slowakije; de ADLER-Werk Lackfabrik in Schwaz/Tirol (A) is de enige productielocatie. ADLER is als één van de eerste bedrijven in zijn branche 100 % klimaatneutraal sinds 2018. ADLER heeft zijn ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt door een groot aantal maatregelen. ADLER compenseert onvermijdelijke restemissies door erkende klimaatbeschermingscertificaten en draagt zo bij aan de financiering van nieuwe klimaatbeschermingsprojecten.

© by adler-lacke.com