Eén vuller, vele voordelen: Aduro Ecofill Smart van ADLER

Het zijn vaak de kleine dingen die ons dagelijks werk gemakkelijker maken: bijvoorbeeld de juiste vuller, waarmee we nog sneller, gemakkelijker en perfecter een krachtige kleur kunnen lakken.
13 okt. 2021

ADLER heeft steeds al het mogelijke gedaan om het leven van zijn verwerkers gemakkelijker te maken – daarom heeft de toonaangevende Oostenrijkse fabrikant van lakken, verven en houtbeschermingsmiddelen precies deze vuller ontwikkeld. Een product dat scoort met tal van voordelen! Aduro Ecofill Smart is de naam van het nieuwste genie uit het laklaboratorium – en hij heeft zijn naam niet gestolen.

Universeel

De tweecomponenten spuitvuller op oplosmiddelbasis overtuigt door zijn goede isolerende werking en dekkingsvermogen. Hij kan direct op MDF worden aangebracht en kan al na enkele uren worden overlakt. De vuller is bijzonder prettig om mee te werken: "Aduro Ecofill Smart is bijzonder goed schuurbaar, zowel met de hand als machinaal. Hierdoor ontstaat zeer weinig schuurstof", benadrukt Mario Bortolotti, ontwikkelingsleider voor meubellakontwikkeling van ADLER. En het toppunt van gebruiksvriendelijkheid? Het product is volledig vrij van titaniumdioxide!

Kleurrijk

Met Aduro Ecofill Smart verkrijgt u bijzonder vulkrachtige en dekkende oppervlakken, en dat in zuiver wit, dieprood of schitterend blauw. De vuller is immers niet alleen verkrijgbaar in wit en zwart, maar ook standaard in vijf geselecteerde basiskleuren. Dit zorgt voor een nog intensiever dekkend oppervlak bij het overlakken met volle tonen. Nog een voordeel dat vooral eindklanten zullen waarderen: kleine oppervlaktebeschadigingen in de aflak vallen minder op. Slimme schilders maken hun werk nu gemakkelijker – en gebruiken Aduro Ecofill Smart van ADLER, dat sinds begin oktober verkrijgbaar is!

ADLER – Door onze aderen stroomt verf

Met 630 medewerkers is ADLER de toonaangevende fabrikant van lakken, verven en houtverduurzamingsmiddelen in Oostenrijk. Het familiebedrijf werd in 1934 opgericht door Johann Berghofer en is vandaag in handen van de derde generatie onder leiding van Andrea Berghofer. Elk jaar verlaat 21.000 ton lak de fabriek in Schwaz naar klanten in meer dan 30 landen over de hele wereld. ADLER heeft verkoopkantoren in Duitsland, Italië, Polen, Nederland, Zwitserland, Tsjechië en Slowakije; de ADLER-Werk Lackfabrik in Schwaz/Tirol (A) is de enige productielocatie. ADLER is als één van de eerste bedrijven in zijn branche 100 % klimaatneutraal sinds 2018. ADLER heeft zijn ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt door een groot aantal maatregelen. ADLER compenseert onvermijdelijke restemissies door erkende klimaatbeschermingscertificaten en draagt zo bij aan de financiering van nieuwe klimaatbeschermingsprojecten.

© by adler-lacke.com