Lignovit 3in1 van ADLER: de efficiënte allrounder voor houtbescherming

Een product dat alles kan: duurzame houtbescherming in de buitenruimte. Een edel oppervlak in elke gewenste kleur. Gemakkelijk, snel en efficiënt te verwerken. Snel aangebracht, langdurig houdbaar. Geschikt voor alle gangbare coatingprocessen. De nieuwe Lignovit 3in1-Lasur van ADLER, de Oostenrijkse expert in houtbescherming, kan dit alles en nog veel meer.
21 jan. 2021

Het nieuwe watergedragen lazuur is een impregnering, grondlak en toplaag in één. Als impregnering beschermt het product het hout tegen alle houtplagen, van insecten tot schimmels. Als grondlak egaliseert het oneffenheden in het hout en zorgt het voor een betrouwbare hechting. Als toplaag verleent het product het hout een egale, matte uitstraling. Zodoende beschikken professionele verwerkers in Oostenrijk, Duitsland en Italië over een goedgekeurd houtverduurzamingsproduct dat garant staat voor een gemakkelijke verwerking, langdurige bescherming en een hoogwaardige uitstraling. En het allerbeste: het lazuur is niet alleen verkrijgbaar in de meest populaire houttinten van Kiefer (grenen) tot Palisander (palissander), maar kan met het ADLER Mix-systeem ook in elke andere kleur worden getint.

Efficiënt en blijvend mooi

Efficiëntie en betrouwbaarheid zijn bijzonder belangrijk bij het coaten van grote oppervlakken. ADLER Lignovit 3in1-Lasur scoort ook in deze categorie: de watergedragen coating kan worden verwerkt met alle gangbare opbrengprocedures – schilderen en rollen, met een Vacumat- of plankenlakmachine. Twee lagen volstaan voor een optimaal resultaat – dankzij de korte droogtijd van 3–4 uur kan deze coating heel gemakkelijk in één werkdag worden aangebracht. Het resultaat: hoogwaardige houtbescherming in een natuurlijke, matte look en een egale kleurstelling. Dankzij de uitstekende water- en UV-bescherming en de lange houdbaarheid verliest het oppervlak ook na vele jaren niets van zijn schoonheid. Waar niet-gecoate houten gevels al snel lelijke vlekken en willekeurige grijze plekken vertonen, blijft het hout er dankzij Lignovit 3in1-Lasur zelfs na vele jaren als pas geverfd uitzien.

© by adler-lacke.com