Ⓒ Copyright 2016 STRAZYNSKI STUDIO
MEUBEL

Tijdloze en kostbare GASTRONOMISCHE KEUKEN

Hier ademt niet alleen het bereide menu, maar ook de keuken zelf luxe.

© STRAZYNSKI Studio

Stelt u zich eens voor dat u een cadeautje krijgt; een klein, eenvoudig doosje. U opent het en er schittert een prachtig sieraad in. Dit is precies het gevoel dat klanten van het Poolse bedrijf Halupczok ervaren telkens wanneer ze de deur naar hun keuken openen. Met het nieuwe 'Marrone'-design heeft Halupczok een keuken gecreëerd als van een juwelier – met edel metaal uit ADLER-blikken. Op de beurs 'Warsaw home' betoverde deze keuken de bezoekers met haar schitterende glans.

Sensationeel

Geen wonder, want het pronkstuk lijkt van binnenuit te schitteren. Het is een 'gastronomische keuken' in dubbele betekenis: hier ademt niet alleen het bereide menu, maar ook de keuken zelf luxe: uitgesproken, moderne vormen, een centraal keukenblok, plafondhoge hangkasten, geen grepen, geen franjes – en toch een maximum aan effect. Dit glanzende effect, de bijzondere werking en het design zijn te danken aan de coating: echt metaal! Maar wel uit een doosje. Bedrijfsleider Adrian Halupczok wilde iets sensationeels voor het nieuwe model en vond het in ADLER's assortiment effectlakken. Zijn adviseur bij ADLER Polska, Wojciech Wodecki, aan het woord: 'Halupczok is een leider in kwaliteit en innovatie. Een dergelijke klant stelt hoge eisen. Als wij ze dan kunnen vervullen en samen een unieke oplossing zoals deze bronzen keuken kunnen ontwikkelen, is dat een fantastische ervaring.' En hier is de oplossing: de fronten zijn gelakt met ADLER Aqua-Pure-Metal in brons, een coating die voor 90 procent uit metaal bestaat. Dit is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar, wat het metallic effect een unieke waarde verleent. De glanzende Tiropur NG toplaag benadrukt dit effect.

Charmant

Ook het spel met de ondergrond is betoverend. Voor de achterwand werden MDF-panelen gebruikt. Het bronseffect komt hier op een zeer gelijkmatige en vlakke manier tot zijn recht, waardoor de muur een rustige en elegante uitstraling krijgt. Voor het keukenblok koos Halupczok een levendige ondergrond met marmerstructuur die alle facetten van het brons tot uitdrukking brengt en het massieve blok lichtheid verleent. De zijkasten bewijzen dat de metallic coating ook op echt hout een betoverend effect heeft: geborsteld eikenhout werd hier volledig in brons 'gegoten'. De mooiste eigenschappen van hout en metaal versmelten tot iets nieuws, spectaculairs en toch volkomen natuurlijks. Het nieuwe model, ontworpen door Anna Dzierżanowska, werd al geïnstalleerd bij een particuliere klant, en er lopen nog vijf bestellingen. Een keuken als pronkstuk – het idee heeft zijn vruchten afgeworpen: prachtig, elegant, effectief en toch van tijdloze waarde!

www.meble-halupczok.pl

© by adler-lacke.com