Profiteer van de expertise van ADLER! Wij adviseren u graag bij de lakkeuze voor uw machine en product, welke aanbrengmethode u ook kiest: VACUMAT©, gietmachine, spuitrobot of walsapparaat!

De coatingindustrie is een bijzonder technisch domein. Voor u als fabrikant ligt een foutloos, succesvol totaalproduct aan de basis van uw succes. De selectie van de juiste industriële coating is slechts een onderdeel van een meerfasig proces. U moet rekening houden met een aantal technische en methodeafhankelijke variabelen bij het kiezen van een geschikt coatingsysteem. U moet de aanbrengapparaten gebruiken met op het apparaat en het coatingtype afgestemde producten om zo goed mogelijk te voldoen aan de specificaties van de klant en de prestatienormen voor het eindgebruik. Het is de bedoeling dat de combinatie van machine en lak een perfect eindproduct oplevert.

Voor welke laksystemen bieden wij lakken aan?

In het kleurrijke assortiment van ADLER vindt u een uitgebreide selectie lakken voor verschillende laksystemen en laktechnieken. Ontdek onze watergedragen lakken voor Vacumat en lakrobots, UV-lakken voor giet- of walsmachines of beitsen voor spuitautomaten of walsmachines. Wij hebben voor elk laksysteem de juiste lak. Wij adviseren u graag persoonlijk!

Wij geven u een overzicht van onze deskundige expertise op het gebied van het industrieel aanbrengen van water- en oplosmiddelgedragen lakken, oliën en beitsen. Benut onze knowhow voor uw systeemplanning in industrieel lakken!

© by adler-lacke.com