Hebt u een schrijnwerkerij en hoeft u slechts af en toe een deur of venster te spuiten? Hebt u in uw bedrijf geen ruimte voor een groot systeem en wilt u toch tijdbesparend en individueel aan de meest uiteenlopende klantwensen voldoen? Bent u schilder en wilt u grote oppervlakken zoals gevels efficiënt spuiten? Dan is een handbediend spuitapparaat waarschijnlijk het ideale apparaat voor u.

Klantverzoeken in de spuiterij snel en flexibel realiseren

In een timmermanswerkplaats ontstaan unieke stukken met perfecte oppervlakken. Scoor punten bij uw klanten met individueel ontworpen oppervlakken. Met een spuitcabine kunt u aan de wensen van de klant voldoen en oppervlakken veredelen. Zelfs grotere hoeveelheden werkstukken kunt u met de spuitmethode snel met de hand lakken. Het ADLER-productassortiment biedt timmerlieden een uitgebreide keuze aan lakken en oliën voor een breed scala aan toepassingen in spuitkwaliteit.

Dispersieverf, wand- en gevelverf spuiten

Snelle professionele kwaliteit: Met een spuitapparaat geven schilders nieuwe, grote of gerenoveerde gebouwen in een handomdraai een nieuwe verflaag. Het ADLER-assortiment omvat siliconen-, mineraal- en emulsieverven om te spuiten.

Branche Toepassingsgebied Coatingsysteem
Schilders, schrijnwerkers, meubel-, deur- en houtbouwindustrie, schrijnwerkers, enz.

Ideaal voor het industrieel coaten van:
Binnendeuren, huisdeuren, vensters, tuinmeubelen/terrasmeubels, biertafels, tuinhout (tuinhuizen, scheidingswanden enz.), vlonders, stoelen, keukenfronten, woonkamermeubels (o.a. tafels, banken, badkamermeubels), slaapmeubels, trappen, elementen voor de lijstwerkindustrie (plinten, schilderijlijsten, enz.), houten bekleding (binnenpanelen, enz.), doodskisten, gevels (geschaafde elementen, geprofileerde platen), gevels (plaatelementen), glas, elementen uit gelijmd gelamineerd hout/glulam-constructies, hekken, bekistingspanelen en steigerplanken

Watergedragen lakken
1-componenten/2-componenten lak
Oplosmiddelgedragen lakken
UV-uithardende lakken
Combinaties van lakken

Muur- en gevelverven

Oliën

 

Toepassingsgebieden

Een verfspuitsysteem is geschikt voor de meest uiteenlopende lakwerkzaamheden:

  • Voor schilders: De gevelverf AVIVA Tirosilc-Color kan snel en eenvoudig met een spuitapparaat worden aangebracht. Dragende oude coatings in de binnen- en buitenruimte met Aqua-Nova Spray M
  • Voor vensterbouwers: Kunststof vensters in een handomdraai met ADLER Polycolor 2K SQ lakken!
  • Voor timmerlieden: Legnopur is geschikt voor het spuiten van alle soorten inrichtingen in de meubelbouw

Voordelen van het gebruik van een spuitapparaat

  • Tijdbesparend en efficiënt
  • Gelijkmatig aanbrengen van verf en lak
  • In de grondverf zetten niet nodig
  • •Hoeken, randen of vensterafdichtingen kunnen ook worden gespoten
  • Geen sporen van de kwast of roller
  • Hoog dekkingsvermogen

 

Let bij het spuiten van lak en olie in de lakcabine zeker op voldoende ventilatie, vergeet niet regelmatig de filters te vervangen en zorg voor de juiste beschermende kleding.

© ADLER
© ADLER
© ADLER
© ADLER
© ADLER
© ADLER

ADLER - Der passende Lack für Ihr Farbsprühsystem

Ob Möbellack, Wandfarbe, Buntlack oder Lack für Kunststofffenster – wir spritzen (fast) jeden Lack! Möchten Sie wissen, welcher Lack zu Ihrem Spritzgerät und Ihrem Vorhaben passt? Wir beraten Sie gerne!

Farbsprühgeräte im ADLER Onlineshop

© by adler-lacke.com