Snel en efficiënt vlakke oppervlakken zoals deuren of parketvloeren lakken? Dan is lakken met de gietmachine waarschijnlijk de juiste aanbrengmethode voor u.

Gietmachines worden voornamelijk gebruikt voor het lakken van vlakke onderdelen in de deur-, keuken- of interieurindustrie en voor het lakken van parketvloeren:

Branche Toepassingsgebied Coatingsysteem
Meubel- en keukenindustrie, Interieurindustrie, Platenindustrie, enz.

Ideaal voor het industrieel coaten van:
binnendeuren, parket, platen

Ook geschikt voor:
Biertafels, keukenfronten, woonkamermeubels (o.a. tafels, banken, badkamermeubels), slaapmeubels, trappen, houten bekledingen (binnenpanelen, enz.), gevels (plaatelementen)

Oplosmiddelsysteem
100% UV-laaken
Watergedragen UV-lakken

 

Voordelen van gietlakken

  • Efficiënt en snel lakken met toevoersnelheden van 20-70 meter/min.
  • Gelijkmatige coating zonder materiaalverlies

Gietmachine

Deze kostenefficiënte aanbrengtechniek maakt efficiënt, gelijkmatig aanbrengen zonder materiaalverlies mogelijk en kan eenvoudig worden gecombineerd met innovatieve technologieën zoals Excimer. Geschikt voor het coaten van binnendeuren, meubeldelen en parket.

ADLER test de ideale processen voor u

Onze ervaren ADLER-medewerkers zijn uw aanspreekpunt voor het optimaliseren van processen en het vinden van passende oplossingen! Met onze eigen gietmachine testen we verschillende praktische toepassingen onder laboratoriumomstandigheden om u optimaal te ondersteunen bij de vervaardiging van uw producten. Neem nu contact met ons op!

Onze partners

© ADLER
© ADLER
© ADLER
© ADLER
© ADLER

© by adler-lacke.com