Coatingmachines worden vaak gebruikt in ambachtelijke bedrijven zoals schrijnwerkerijen, timmerbedrijven of in de houtindustrie voor het schilderen van geprofileerde platen voor gevels, lijstwerk of kooflijsten. Coatingmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, sommige met automatische toevoer.

Sommige daarvan worden in productielijnen gebruikt in combinatie met andere apparatuur, zoals schuurmachines of droogmachines. In vergelijking met manueel lakken levert de coatingmachine een grote tijdwinst op - projecten die u vroeger dagen zouden hebben gekost, zijn nu in een paar uur klaar. Een automatische toevoer in combinatie met meerdere roterende borstels zorgen voor een gelijkmatig verfresultaat. Overtollige verf wordt opgevangen en via een filter teruggevoerd naar de verfcontainer, waardoor een gesloten kringloop ontstaat met minimaal materiaalverlies. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Branche Toepassingsgebied Coatingsysteem

Meubel-, en houtbouwindustrie

Ideaal voor het industrieel coaten van:
Profilbrettern und Holzbauelementen

Watergedragen lakken
Houtoliën
Impregneringen

 

Voordelen van de coating machine applicatie methode:

  • Tijdbesparend en efficiënt
  • Geen overspray
  • Hoge efficiëntie bij het aanbrengen van verf
  • Meerzijdige coating mogelijk
  • Snelle kleurverandering mogelijk
  • Lage systeemkosten

Lakmachine

Deze applicatietechnologie is gemakkelijk te gebruiken en garandeert een gelijkmatige, snelle en efficiënte applicatie. Het kan al worden gebruikt met een kleine hoeveelheid coatingmateriaal en materiaalverlies wordt vermeden.

ADLER - Bekwame coatingfabrikant voor coatingmachines

ADLER stemt, samen met zijn industriële partners, de board coater af op uw behoeften.  Neem contact op met onze specialist voor meer informatie! Onze specialisten zullen onmiddellijk contact met u opnemen.

Onze partners

© by adler-lacke.com