Het efficiënte bekledingssysteem voor de industriële houtbouw

© rema-wood.com / Sobietzki

Voor het industrieel bekleden van profielplaten, dakspanten en houten binnenbekledingen is een productgamma ontwikkeld dat perfect is afgestemd op de eisen van de hout- en prefab-huisindustrie. Het watergedragen Lignovit-systeem biedt innovatieve lakoplossingen die het mogelijk maken om houten oppervlakken effectief en duurzaam te verfijnen. Door intensieve samenwerking met gerenommeerde partners uit de houtverwerkende industrie zijn alle Lignovit-producten geoptimaliseerd voor industriële verwerking in alle gangbare toepassingen. Het Lignovit-systeem overtuigt enerzijds door een efficiënte en snelle verwerking. Anderzijds zorgt de toevoeging van UV-additieven voor een uitstekende duurzaamheid van het oppervlak op lange termijn en een goede weersbestendigheid.

• Elk Lignovit-product kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant en de fabriek. Zo geven wij u de zekerheid dat elke bekleding perfect functioneert.

Naadloze controles garanderen een constant hoge ADLER-kwaliteit. De kwaliteitscontrole begint al bij de levering van de grondstoffen en is medeverantwoordelijk voor de certificering van ADLER-Werk Lackfabrik volgens de kwaliteitsmanagementnormen ISO 9001 en ISO 14001.

Watergedragen, emissiesarme, innovatieve lakken en beitsen gecertificeerd door afhankelijke instituten.

Uitstekende weersbestendigheid van de bekledingen door gebruik van de nieuwste technologieën.

Snelle en efficiënte verwerking door korte droogtijden en hoge blokvastheid.

• Onze Lignovit-producten vormen een allesomvattend systeem en bieden daarom altijd de beste oplossing voor elk type toepassing.

Erkenningscertificaat van Lignovit IG als goedgekeurd houtverduurzamingsmiddel

Lignovit Interior UV 100 en Lignovit Terra voldoen aan de eisen van de AgBB-regeling

Lignovit Terra voldoet volledig aan de eisen voor concentraties van elueerbare zware metalen.

Lignovit Terra bestaat voor 85% uit hernieuwbare grondstoffen

© by adler-lacke.com